Kit-uri receptie satelit

Pentru configurarea unui sistem sau pentru a comanda un kit complet puteti face o comanda la adresa de E-mail sau la numerele noastre de telefon.

Putem asigura instalarea antenelor in judetele: Bucuresti,Ilfov si Vaslui

Oferte:

Antenă offset 0,85m, suport antenă, LNB, instalare

 Recomandări: pentru orice pachet de programe româneşti, toate programele italiene inclusiv Sky Italia şi TiVuSat, spaniole inclusiv pachetul Digital+, portugheze inclusiv pachetul TV Cabo, greceşti inclusiv pachetul Nova, sârbeşti inclusiv Total TV, turceşti inclusiv pachetul Digiturk, maghiare/cehe/slovace inclusiv pachetul UPC, poloneze inclusiv pachetul Cyfra, ucrainene inclusiv pachetul Viasat, o parte din programele germane de pe satelitul Astra, inclusiv mare parte din pachetul Sky Germania (fost Premiere), o parte din programele arabe de pe satelitul Badr (Arabsat) etc.

 Configuraţie recomandată în cazul în care aveţi deja un receiver eventual un decodor şi o cartelă pentru unul din pachetele codate din lista de mai sus.

Antenă offset 0,85m, suport antenă, LNB, receiver HD, instalare

 Recomandări: aceleaşi ca şi mai sus, în cazul în care doriţi să recepţionaţi programe libere inclusiv HD, pe un singur satelit, şi nu deţineţi deja un receiver. Variantă recomandată pentru recepţia programelor germane libere, sau dacă deţineţi o cartelă pentru orice pachet codat ce include şi programe HD.

Antenă offset 0,9m, suport antenă,LNB,montură H-H,receiver HD, instalare

 Recomandări: pentru recepţia tuturor sateliţilor vizibili din România, este varianta cea mai completă pentru pasionaţii de recepţia satelit, sau pur şi simplu pentru cineva care doreşte să recepţioneze mai multe programe care nu sunt grupate pe un singur satelit, sau pe doi sateliţi apropiaţi. De exemplu, programele româneşti necodate sunt răspândite pe diverşi sateliţi, de asemenea programele necodate din Rusia etc.

 De menţionat că instalaţia cu motor nu poate fi extinsă la mai multe televizoare, decât dacă este folosită ca o antenă fixă.

Antenă parabolică 1,4m, suport antenă, LNB flanşă, instalare si receptor HD

 Recomandări: aceleaşi ca mai sus, dacă doriţi să recepţionaţi programele libere de pe un satelit, inclusiv cele cu semnal mai slab, şi nu aveţi deja un receiver.

Pentro oferta detaliata nu ezitati sa ne contactati.